WordPress Website Maken Met Onze Gratis Lessen

Je kunt je gegevens redelijk eenvoudig overzetten! Handig artikel, heb m even opgeslagen! Voor werk moet ik binnenkort met WordPress werken, dus hele handige information WordPress hosting voor mij dit! Ik werk al met WP maar zag al iets waar ik zeker mee te maken ga krijgen en daar gaf jij een

Read More . Vertalen In Een WordPress Thema

  • Je kunt nu op View Site klikken om te bekijken hoe je website er nu uitziet.
  • Je zal dan uiteraard gewoon de template zien die je net gekozen hebt.
  • Je start nu eindelijk met het daadwerkelijk maken van je website.

Backups zijn echt superbelangrijk. Er zijn veel plugins beschikbaar waardoor je ze automatisch kunt laten maken.

Kosten Van Een WordPress

De ideas over een goeie 404-pagina ga ik zeker toepassen. Ik vind het zelf altijd mega irritant als ik op iemands website WordPress website kom en er komt zo’n afstandelijk boodschap als “deze pagina bestaat niet”.

Dan hoef je er helemaal niet meer naar om te kijken. O jammer dat ik niet alles website bouwen van te voren wist. Je bent nog niet totaal verloren, verhuizen is goed te doen.

Stap 2: Registreer Jezelf Op Siteground

De meeste verzoeken heb ik al eens eerder voorbij zien komen. Volgende blog: Hoe je er met Yoast web optimization voor zorgt dat je berichten er perfect uitzien op Facebook Mijn blog is gehackt geweest en dit kwam idd door geen updates te draaien. Had ik dit artikel maar eerder gelezen. 😉 Gelukkig maak ik wel regelmatig backups, dus ik heb de schade kunnen beperken!

Dit vind je misschien ook leuk...