WordPress Website Maken In 5 Stappen

Klik op de aangemaakte velden om de namen te vertalen naar het Nederlands bij Label. Je hebt hier tevens de mogelijkheid om per veld aan te geven of het om een verplicht veld gaat die altijd ingevuld moet worden door de bezoeker. Je kunt een vinkje zetten bij Vereist om dit te bewerkstelligen. Iedere web site heeft een contactpagina met een contactformulier.

Je kunt categorieën aanmaken, gebruik maken van de tag base en eenvoudig berichten delen op social media kanalen. Een weblog toevoegen zorgt voor terugkerende bezoekers en betere search engine optimization. Op deze pagina heeft u bijvoorbeeld de mogelijk om te kiezen of uw web site een weblog of een statische pagina wordt.

Web Site Kapot Of Uit De Lucht

Een eenvoudige website baseren we op een bestaand ontwerp en vullen deze met uw teksten en beeldmateriaal. Vooral voor de starter is deze builder makkelijk te gebruiken.

Afbeeldingen, stylesheets, maar ook full pagina’s kunnen worden gecached. Hierdoor wordt je website een stuk sneller, maar je krijgt dus niet altijd de meest recente versie van je web site of pagina te zien. Google Analytics is een free of charge device waarmee je statistieken kunt verzamelen over bezoekers op jouw website. Je krijgt inzicht in de hoeveelheid bezoekers op je web site. Ook zie je informatie over demografische gegevens zoals leeftijd / herkomst en through welke website de bezoekers op jouw website terecht zijn gekomen.

Een nadeel is dat je web site er iets trager door wordt. Met caching plugins kun je het dan weer iets versnellen.

Wanneer je alles al geregeld hebt en hier al een pagina voor hebt aangemaakt, dan kun je instellen dat WordPress dit ziet als jouw privacy-pagina. Wanneer je internet begint met je website zal je niet heel veel doen. Wellicht dat je Google Analytics installeert of dat je een Facebook vind ik leuk knop op de pagina van je website plaatst en dat soort dingen. Hier zal je ook al informatie over moeten geven op een privacypagina. WordPress maakt automatisch verschillende afbeeldingen aan wanneer je een afbeelding toevoegt op je website. Bij de WordPress Media-instellingen heb je invloed op hoe groot de formaten worden en in welke map de uploads die je doet worden geplaatst. Wanneer je echter op de link “Update Services” klikt, kom je op een pagina van WordPress terecht met meer URL’s die je zou kunnen toevoegen.

Nadat je het domein hebt toegevoegd, ga je naar de volgende stap. Je hoeft nu alleen nog maar je gegevens in te vullen en de bestelling af te ronden. Ga naar de pagina met onze WordPress-pakketten en kies welke je wilt. Op foundation van jouw antwoorden bevelen wij Pro met Python aan. Dankzij de Python-selector maak je een snelle begin.

Met Één Klik Op De Knop [newline]inloggen Op Je WordPress Web Site

Met de stappen in dit artikel lukt het in elk geval altijd. Er zijn momenteel meer dan 11 duizend WordPress templates te vinden op deze website.

Ik zal de belangrijkste Customizer instellingen met je doornemen. Klik vooral ook de andere dingen aan die jij tegenkomt en stel het naar wens in. Wil je meer leren over het maken en beheren van menu’s in WordPress? Bekijk dan het artikel WordPress menu maken en beheren. Herhaal vervolgens dit proces voor alle pagina’s van je website website maken, zodat alles in het Nederlands is. Dit waren alle instellingen van WordPress zelf.

Je kunt zoals je ziet de web site nu volledig gebruiken zoals op een smartphone het geval is. Je ziet een menu die je ook op een smartphone zou zien en je kunt door heel de pagina scrollen. Bij Varianten kun je aangeven welke versies van dit lettertype je eventueel wilt gebruiken op je web site WordPress hosting. Zo kun je aangeven dat je dik- en schuingedrukt wilt toevoegen en nog wel meer. Onderaan de pagina met menu-instellingen kun je de locatie aangeven waar je het menu wilt tonen op je website. Het hoofdmenu zal in dit geval voor het menu bovenaan de web site zijn.

  • Als je WordPress op eigen internet hosting hebt geïnstalleerd en een thema hebt toegevoegd kun je daarna met de inhoud van web site beginnen.
  • Uw woningaanbod wordt op maat en op volgorde van de resterende reactietijd getoond als u inlogt.
  • Helaas stelt het maken van een web site hierdoor geen reet meer voor…
  • Bij deze handige domeinnaam device kan je inspiratie opdoen om een domeinnaam te bedenken.
  • Dat klinkt heel makkelijk, maar web optimization kan een gemeen en competitief spelletje zijn.

Een standaard contactformulier is inbegrepen bij de prijs. Je web site is zoekmachinevriendelijk, AVG proof met een cookiemelding en een door ons woocommerce opgestelde privacyverklaring. We maken ook een menu aan met 5 lege pagina’s (of we vullen deze pagina’s met demo-inhoud als je dat gemakkelijker vindt).

Heb je bijvoorbeeld een webshop met designer tassen, dan kun je bloggen over de laatste developments op het gebied van designer tassen. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics, moet je een account aanmaken. Heb je dit gedaan, dan kun je jouw web site eenvoudig koppelen met jouw Google Analytics account en krijg je direct inzicht in het verkeer op jouw website. Als je de url’s van jouw web site hebt aangepast, kun je de eerste pagina’s van jouw web site maken. Het draait bij deze stap alleen om het aanmaken van de pagina’s, die je gaat nog niets vullen. Het aanmaken van nieuwe pagina’s voor jouw website, doe je door naar ‘Pagina’s’ te gaan in het menu en hier op ‘Nieuwe pagina’ te klikken. Wil je een over ons pagina maken, dan vul je bij titel ‘Over’ of ‘Over ons’ in.

De vertaling moet dan nog wel gebeuren, Wil je dit niet, dan is de volgende optie een .com extensie. Net als het maken van de WordPress web site kun je de zoekmachineoptimalisatie zowel zelf doen als uitbesteden. Er zijn various on-line marketing-bureaus die kunnen helpen bij het vergroten van jouw autoriteit, maar hier kan wel een aardig prijskaartje aan hangen. Je kunt ook kiezen voor een tussenoplossing, waarbij je bijvoorbeeld de blogartikelen zelf schrijft en de techniek overlaat aan een gespecialiseerde partij. Daarnaast heb je widgets, die je bereikt by way of ‘weergave’, waarmee je elementen die op meerdere pagina’s terugkomen kunt aanpassen. Voordat je WordPress installeren kunt heb je eerst een domeinnaam en webhosting nodig.

Soms kan het handig zijn om de structure van je categorie pagina’s aan te passen. Zo doen onze klanten dit bijvoorbeeld vaak om de vindbaarheid in Google te verbeteren. Zo worden de categoriepagina’s aangevuld met further content material zoals teksten, video’s, afbeeldingen en eventuele call to actions. Met de Theme Builder kun je de layout van de categorie pagina volledig naar wens aanpassen. Dit geldt overigens ook voor andere taxonomieën die je hebt ingesteld op je web site.

Dit vind je misschien ook leuk...