WordPress Webshop Maken? Maak In 6 Stappen Jouw WordPress Webshop »

Continu zijn dan ook ontwikkelaars aan de gang om alle veiligheidslekken te voorzien van updates. We gebruiken gegevens van bezoekers om slimme verbeteringen te doen. We gaan aan de slag met de eerste opzet voor de web site. De meest effectieve navigatie wordt bedacht en we implementeren alle functionaliteiten.

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Met die eisen en wensen kun je best een paar partijen benaderen. Contacteer ze eens, vraag of ze de functionaliteit hebben waar jij naar zoekt! En kijk ook eens naar een partij die jouw taal spreekt, als Nederlands niet je moedertaal is. Want help is vrij belangrijk, als je er even niet uitkomt of er problemen opduiken.

Aanpassingen Aan Je Webshop

WordPress WooCommerce is als plugin de basis van je webshop. Vanuit deze plugin kan het assortiment worden toegevoegd en de webshop worden beheerd. Hiervoor dien je wel gebruik te maken van andere plugins en eventueel thema’s. Geen zorgen, het aanbod aan WooCommerce plugins en thema’s is enorm. Een professioneel ogende en goed werkende webshop is met WooCommerce dus zo geregeld.

Je wil jouw doelgroep aanspreken en van bezoekers klanten maken. Daarom willen we jouw enterprise leren kennen om zo de juiste strategie te bepalen.

Een Webshop Maken Met WordPress

Bijvoorbeeld het thema Flatsome is een populaire keuze voor webshops. Er zitten echter ook een aantal nadelen aan dit soort thema’s. In veel gevallen is werken vanuit een huge WordPress hosting design de beste keuze. De eerste is pace, dit theme laadt razendsnel in elke browser vanwege zijn zeer kleine geoptimaliseerde code.

  • Voor duidelijk advies kan je altijd bij ons terecht.
  • Daarnaast kunnen wij je adviseren op het gebied van verzendproviders, betaalproviders, facturatie, boekhouding en nog veel meer.
  • Je kunt nu het thema uploaden, installeren en activeren.
  • Zodra wij een webshop opleveren melden wij deze aan bij Google, ook koppelen wij Google Analytics zodat u toegang krijgt tot deze information.

Koppelen aan iDeal, PayPal, Mastercard, Visa, Klarna, Apple Pay, Sofort en vele anderen. Je kan zelfs je eigen producteigenschappen bepalen en deze aan het product koppelen. Een web site die zich aanpast aan het scherm, noemt men ‘responsive’; de web site regeert op de grootte van het scherm waarop het wordt getoond. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Als je gebruik maakt van WordPress heb je geen technische ondersteuning bij issues. Het is dus aan te raden een internetbureau in de hand te nemen dat kan inspringen in geval van complicaties wanneer je kiest voor een WordPress webshop. Hieronder zie je een paar voorbeelden van thema’s die free of charge te gebruiken zijn voor WordPress.

Dit onderdeel beïnvloed de weergave van je producten als ze worden getoond in de zoekresultaten van zoekmachines. Het is erg belangrijk om een pakkende titel en een relevante samenvatting van het product op te nemen in de ‘Beschrijving’. Wil je nog een stap verder gaan, dan kun je aan de hand van de zoekresultaten, elk product op z’n eigen wijze optimaliseren. Dus specifiek voor elk product aan de slag met de AdWords Keyword Planner.

Er is heel veel mogelijk met dit flexibele programma. Tijdelijke acties met verlaagde prijzen of combideals worden automatisch doorberekend binnen het winkelkarretje. Demonstratievideo’s van producten worden ingebouwd in de productpagina.

Vervolgens kunnen talen worden geactiveerd, en kunnen de producten in meerdere taalvarianten worden toegevoegd. Ook webshops maken wij met het flexibele WordPress CMS, aangevuld met het krachtige en gebruiksvriendelijke WooCommerce. Een groot voordeel van WordPress is dat je makkelijk on-line tools zoals MailChimp (e-mail advertising platform) kunt synchroniseren. Een website maken is makkelijk op te zetten en de kosten zullen daardoor beduidend lager zijn dan een echte e-commerce oplossing. Workshop WordPress Wil je zelf de vele mogelijkheden van WordPress leren kennen? De workshop WordPress kan in meerdere varianten gegeven worden. Het niveau van de workshop wordt namelijk bepaald door de kennis die jij al hebt van WordPress.

JKC heeft op een hele nette manier onze website verbeterd, werkt professioneel en prettig in communicatie. Snel, efficiënt, kennis van zaken, komt afspraken na, prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. [newline]Echt tremendous geholpen door Justin zeker een aanrader heeft verstand van zaken. Zoek je iemand voor je web site dan moet je zeker bij JKC Media zijn. Zodra wij een webshop opleveren melden wij deze aan bij Google, ook koppelen wij Google Analytics zodat u toegang krijgt tot deze information. Kosteloze verzending die je bijvoorbeeld kunt toepassen bij een bestelling van 50 euro of meer.

Je webshop voldoet aan alle vereisten vanuit Google, zodat je straks kan scoren als de webshop live staat. Experimenteren, doorontwikkelen en op regelmatige basis wordpress webshop nieuwe functionaliteiten uitbrengen of koppelingen verbeteren. Hiervoor hebben we de dienst ‘continuous development’ gelanceerd.

Dit vind je misschien ook leuk...