• Niet gecategoriseerd

WordPress Webshop Laten Maken In Woocommerce?

Laat me niet lachen, dat is toch echt JOU verantwoordelijkheid. Met een template of theme kan je erg sturen, maar het gaat toch echt om jou manier van beschrijvingen maken, titels kiezen, tags maken, etc. De klant maakt het misschien niet uit welke software je gebruikt maar als webshop software wint Magento of Opencart het op alle punten van WordPress. Een belangrijk punt kan ook in de ontwikkeling zitten. Vaak worden updates voor het hoofdpakket sneller ontwikkeld dan die voor plugins. Bij de plugins hangt het er maar vanaf hoe actief de maker het blijft ondersteunen – het hoeft niet altijd een probleem te zijn, maar de kans is groter. Ik ken WooCommerce niet, maar als niet it-er vind ik de themes van erg duidelijk en prettig werken.

WordPress heeft het ons erg gemakkelijk gemaakt op Woocommerce te installeren op je website! Sterker nog, het is met een paar klikken al geïnstalleerd. Voordat we kunnen beginnen is het handig om eerst WordPress op je webhosting te installeren.

Woocommerce Webshop: Wat Houdt Het In?

Het creëren van een online winkel in WooCommerce maakt het mogelijk om de relatie met uw klanten te verbeteren. Een eenvoudige interface geeft bezoekers meer informatie over het product en geeft de beoordeling en recensies erover weer. Winkeliers zien hun regionale verkopen afnemen en dan is een webwinkel een kans om extra omzet te genereren. Met on-line verkoop ben je immers niet meer gebonden aan klanten uit de regio, je kunt landelijk verkopen of zelfs internationaal. Dit thema is ontworpen om volledig mobile-first te zijn, wat ook weer zeer voordelig is voor de SEO van je webshop.

Met een Paytium bestelformulier heb je voor een landingspagina geen webshop functionaliteit nodig. Je kunt zelf een simpel formulier bouwen en onderaan de landingspagina plaatsen.

Nadat WooCommerce werd overgenomen werd het steeds makkelijker om een webshop te ontwikkelen met gebruik van WordPress. Modern Minds ontwikkelt webshops en websites in WordPress waarin je makkelijk je content kunt beheren. Polder Knowledge is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van WordPress webshops. WooCommerce zorgt ervoor dat je WordPress kunt inzetten als professionele webshop. Zo ontstaat er een webshop systeem waarbij ook nog eens een robuust Content Management Systeem aan hangt. Als WooCommerce specialist weten wij de mogelijkheden van het platform optimaal te benutten. Al sinds 2005 ontwikkelen wij kleine en grote WordPress webshops voor onze klanten.

Verklein ze bijvoorbeeld in Photoshop en gebruik vervolgens TinyPNG om de bestanden kleiner te maken zonder kwaliteitsverlies. Let er wel op dat je de bestanden niet te veel verkleind, need dat komt de kwaliteit ook weer niet ten goede wanneer er ingezoomd wordt op de foto. Idealiter zou ik er voor kiezen om je bestanden ongeveer 1500 – 2000 pixels breed te maken en een dpi van one hundred forty four.

Als je voor Jetpack en Woocommerce Shipping & Tax hebt gekozen, dan wordt er gevraagd in te loggen met je WordPress-account. Let er bij een nieuwe bedrijfsnaam ook op of deze niet al bij de Kamer van Koophandel geregistreerd staat. En natuurlijk is er ook nog social media wat helpt bij het vindbaar maken van je webshop. Denk aan Facebook-, Pinterest- of Instagram-advertising. We hebben ook over social media inzetten voor je webshop een weblog WordPress hosting geschreven. Wil je meer weten over voorraadbeheer voor je WordPress webshop? Lees het blog waarin we je alles uitleggen over voorraadbeheer, leveranciers en logistiek.

Er zijn heel veel plug-ins die u kosteloos kunt downloaden maar er zijn ook plug-ins waarbij u jaarlijks een klein bedrag kwijt bent. WooCommerce is ook zo’n code die WordPress omtovert in een volwaardige webshop. U kunt ook additional add-ons toevoegen, waarmee u uw webshop uitbreidt met meer functies maar er zijn ook add-ons die u het leven een stuk makkelijker maken.

Het theme is echter multipurpose en males kan er ook prachtige company web sites mee maken. Het theme is 100 percent suitable met de Elementor pagebuilder en het is zeker een goed idee deze te integreren als u het geld ervoor kunt missen. Enfold is een van de finest verkochte themes dit jaar en is voorbereid op de installatie van Woocommerce. Het werkt daar dus excellent WordPress mee samen wat Enfold. Het heeft schitterende 1-klik installatie demo’s. Goed om te weten voor degenen die een restaurant web site willen beginnen, is dat Enfold good werkt met WooCommerce bookings. WooCommerce bookings is een van de beste plug-ins die er zijn om uw booking optimaal te verwerken.

  • Deze plugin is minder geschikt voor Nederlandse webwinkel maar volgens ons toch het vermelden waard.
  • Na stap 8 van deze tutorial te hebben afgerond behoor je een technisch werkende webshop te hebben.
  • Klik op productafbeelding instellen en selecteer de beste foto van het product.
  • Het kan handig zijn voor klanten of couriers om de afmetingen of het gewicht van een product te kunnen zien.

Daarbij kijken we samen naar jouw onderneming en mogelijkheden qua optimalisatie in verschillende processen. Ook zijn wij er om tijd te steken in jouw social media! Wij steken er tijd in om creatief te communiceren met jouw volgers. Van jouw communicatievraag tot de content material wat geplaatst wordt, bij ons kan je hiervoor terecht. Er zijn twee soorten Content Management systemen die ver vooruit de concurrenten zijn.

Ben echt blij dat ik bij hun terecht ben gekomen, ik zou zeggen ga maar zo DOOR!! WooCommerce is open supply wordpress webshop software en kent een levendige group.

Dit vind je misschien ook leuk...