• Niet gecategoriseerd

WordPress Web Site Bij Klik & Steen

Mochten je ideeën in de toekomst anders worden of wil je additional opties toevoegen? Wij passen het graag voor je aan of upgraden het door jouw gekozen pakket. Het juist instellen van deze zaken is geen hogere wiskunde, maar wel belangrijk voor het succes van je webshop. Onder andere zijn er widgets om geavanceerd door je producten te zoeken, om recensies toe te voegen enzovoort. Sommige van deze opties zijn erg bruikbaar, andere zijn minder nuttig. Kies ze vanuit de gedachte, welke je graag zou zien als je zelf klant was van je eigen webwinkel.

  • Er wordt volop initiatief genomen, waarbij Ron en zijn collega’s zich echt verplaatsen in jouw situatie en rekening houden met het soort product dat je verkoopt.
  • Ideaal als u bijvoorbeeld duurdere producten verkoopt en die alleen on-line wilt tonen in een digitale etalage.
  • Bij grotere webshops met meer price range en complexe wensen adviseren we vaker Magento.

Voor de betaalde optie van Woothemes, kun je onderstaand filmpje kijken. Maatwerk web site met custom aanvraagproces, op maat ontworpen en gebouwde aanvraagstraat. De keuzehulp om bij het juiste pakket uit te komen. We raden je aan om naar het programma en de leerdoelen te kijken. Neem contact met ons op, dan kijken we wat het beste bij je previous WordPress website. Kan ik alle trainingen volgen als ik nog geen ervaring heb?

Waarom Zou Je Kiezen Voor Een Woocommerce Webshop?

Na een algemene inleiding over WooCommerce leggen we uit wat de verschillende mogelijkheden zijn van de diverse thema’s die je kunt kiezen. Op Start24 deelt hij praktische adviezen rondom o.a.

Jouw webshop kan gekoppeld worden aan de welbekende betaalsystemen. Laat je klanten betalen met PayPal of iDEAL, maar vooruitbetaling of verzending onder rembours is ook mogelijk.

Twitter profiel pagina, er staat een link naar uw website. Dit klinkt meer alsof er een andere plugin of script een conflict geeft. Afhankelijk van het thema dat je gebruikt, kun je vaak ook per pagina berichten aan of uitschakelen. Bas heb jij ervaring met het opzetten van een print-shop, waarbij de klant een foto moet uploaden om te laten afdrukken of canvas, dibond of no matter WordPress hosting. En dat dan de foto eerst wordt gecheckt of hij voldoet aan numerous standards zoals resolutie, afmetingen and so forth.

Bovendien is het bij dit thema ook mogelijk om een portfolio pagina aan te maken. Natuurlijk kun je dit bij ieder ander thema ook doen, maar bij dit thema is er ook echt speciaal een template voor ontworpen.

Wij hanteren strenge veiligheidsprotocollen m.b.t. wachtwoordbeheer, tweestapsverficiatie en fysieke toegang tot ons pand. Zo zorgen we dat de information van jou en je klanten te allen tijde veilig is bij ons. Denis heeft veel kennis van websites bouwen, programmeren en webhosting en is ook nog een prettig iemand om contact mee te hebben.

Helaas tijdsintensief, maar wel overzichtelijker wanneer je niet extreem veel ervaring hebt met WooCommerce. Daarnaast is het ook mogelijk om te zien hoelang de klant al op onze webshop is. Dit zorgt voor een heel duidelijk overzicht van de klanten reis op onze webshop. Tool voor een Chat op je webshop – ZendeskOm te chatten met onze klanten op de webshop Emmathee.nl. Met deze chat kan de klant direct contact met ons opnemen. Voorbeeld van hoe een verlanglijst op onze webshop eruit zietDeze verlanglijsten kunnen in het overzicht van de klant worden opgevraagd.

Maar misschien is verzending boven de 25 euro wel free of charge of is verzenden naar het buitenland duurder. In een WooCommerce webshop kan je tastbare en virtuele producten verkopen. De tastbare moeten natuurlijk verstuurd worden, internet website bouwen als Wehkamp dat doet.

Schrijf je dan in voor een van onze andere WordPress trainingen. Ik bouw WordPress webshops met WooCommerce een ideaal systeem om een webshop mee te bouwen. Woocommerce zorgt voor een gebruiksvriendelijke webshop voor de bezoeker maar ook zeker voor de beheerder.

Daarnaast kun je via de plugin gemakkelijk verzendlabels printen en je klanten krijgen automatisch een track & trace e-mail als ze besteld hebben. Met het thema voor je WordPress webshop bepaal je grotendeels het design.

De plugin wordt gebruikt op onze webshop voor zakelijke klanten. We hebben er bewust niet voor gekozen om twee websites te ontwikkelen.

Hier kun je kiezen wat voor soort product dat je aan je webshop wilt toevoegen. Zoals aangegeven in het begin van deze blog is Woocommerce een gratis plugin waarmee je de basis voor een webshop invoegt in je WordPress web site.

Persoonlijk vind ik opencart een draak van een pakket. Kan mij totaal niet vinden in de format, menu’s en stijl. De wordpress en magento manier liggen mij veel meer. Nee, zelf een web site maken, gaat mij niet lukken. Het wordt dus een theme kopen of één te laten maken. Het gaat hier trouwens om verkoop van producten die licht/gloed afgeven.

Dit vind je misschien ook leuk...