WordPress Web Site Bij Klik & Steen

U kunt er ook voor kiezen om de ontwerpfase over te slaan. Met de WooCommerce plugin weet je zeker dat jouw webshop uniek is. Met de duizenden extra plugins kan jouw webshop zo worden ingericht dat deze aan al jouw eisen en wensen voldoet. WooCommerce wordt momenteel gebruikt op ongeveer 30% van alle webshops. Hierdoor weet je zeker dat er altijd nieuwe updates en versies uit blijven komen. Met de Enhanced Ecommerce Google Analtyics Plugin for WooCommerce kun je jouw WordPress webshop koppelen aan Google Analytics. Met deze plugin zorg je er ook meteen voor dat je de e-commerce statistieken kan bijhouden.

  • WooCommerce zorgt ervoor dat je WordPress kunt inzetten als professionele webshop.
  • Zoals je ziet, is er genoeg keuze voor jouw ideale WordPress webshop thema.
  • Serieuze webshopeigenaren zijn ook dit jaar weer druk bezig zijn met het optimaliseren van hun webshop.

Dit is een perfecte manier om te laten zien aan potentiële klanten dat we ervaring en kennis hebben, dus logischerwijs levert dit veel nieuwe klanten op. Tegelijkertijd geeft het ons de kans om te zien of dit een klant is die goed bij ons past WordPress website, het is dus de perfecte manier om te zien of er een match is.

Product Toevoegen Eigen WordPress Webshop

Na een algemene inleiding over WooCommerce leggen we uit wat de verschillende mogelijkheden zijn van de numerous thema’s die je kunt kiezen. Op Start24 deelt hij praktische adviezen rondom o.a.

Éénvoudig in gebruik, real-time transactiestatus, meerdere valuta’s mogelijk en ga zo maar door. Woocommerce is in korte tijd uitgegroeid tot het meest gebruikte ecommerce systeem ter wereld. Van oorsprong is Woocommerce een eenvoudige plugin die in de loop der jaren een enorme vlucht heeft genomen en tegenwoordig veel meer is dan een simpele plugin. Hoe zet je Google Mijn Bedrijf in om online beter gevonden te worden?

De template kan namelijk aangepast worden naar de gewenste huisstijl om zo de juiste uitstraling te creëren. Ook zijn er een aantal betaalde templates beschikbaar of kun je een thema laten ontwikkelen door een websitebouwer. Alsnog ben je dan vrij goedkoop uit met een WordPress Webshop doordat er weinig uitgebreide modules geschreven hoeven te worden. Wanneer je van een WordPress website WordPress hosting een WordPress webshop wil maken heb je een e-commerce plug-in nodig.

Wij zorgen voor een persoonlijk begeleidingstraject voor het invullen van producten en teksten. Zo raak je volledig op de hoogte van de mogelijkheden en kun je al snel zelfstandig aan de slag. In de privé cursus WordPress webshop leer je alles over het bouwen van jouw eigen webshop. En zonder dat je de technische kennis bezit kunt je de webshop samen met mij uitbouwen tot een professionele webwinkel. Ik begeleid je tijdens het gehele tract van internet hosting tot eindproduct.

Met onze on-line advertising pakketten helpen wij u verder. Wij komen graag bij u langs, om u op locatie verder te helpen. In veel gevallen is het mogelijk om storingen op je web site, webshop of e-mail op afstand op te lossen. Op de pc met de storing moet wel een internetverbinding aanwezig zijn.

We vieren ons jubileum, want op 2 februari 2022 bestaat ons forum 20 jaar ! Om dat te vieren hebben we een nieuw design van ons discussion board gelanceerd. Nu kom je op de pagina waar je een nieuw product kunt toevoegen aan je catalogus.

Wanneer je benieuwd bent naar een van de thema’s die in dit artikel als voorbeeld zijn getoond, tik dan wordpress webshop de naam van het thema in de zoekbalk in. Ook moet je per betaalprovider een aantal stappen doorlopen.

Wanneer je op zoek bent naar een professioneel webshop systeem voor je WordPress website, dan ontkom je niet aan WooCommerce webshops. Er zijn meerdere webshop systemen ontwikkeld voor WordPress, maar WooCommerce webshops zijn het meest populair. Dit komt doordat het systeem fantastisch is doorontwikkeld en er een grote ‘community’ is.

Stap 9: Webshop Instellen

U krijgt een uitgebreid schema met een planning toegestuurd, waarin alle onderdelen waaruit de webshop zal bestaan en aangeeft welk onderdeel wanneer af is. Zodat u actual weet wat wij van elkaar kunnen verwachten.

Dit kun je heel simpel doen door bij “Productcategorieën” op “Voeg nieuwe categorie toe” te klikken. Typ in de naam van je categorie en klik op “Toevoegen“. Op deze manier kun je ook hoofdcategorieën en subcategorieën maken. Bijna iedereen kijkt wel dagelijks in z’n mailbox.

Als je alleen digitale producten verkoopt , dan is Easy Digital Downloads een prima keus. Voor fysieke producten is WooCommerce zonder twijfel de meest populaire WordPress webshop plugin. En blijkbaar staat er ook een ‘Swift Slider’ in ons menu. Ik vind het vreemd dat ze twee slider plugins meeleveren. Ik kan dus zo de plugin voor de ‘Slider revolution’ verwijderen. Elke plugin neemt namelijk ruimte in beslag en kan je website iets langzamer maken. Verwijder daarom altijd de plugins die je niet gebruikt.

Zo kun je bijvoorbeeld grote datasets eenvoudig overzetten through een CSV bestand of spreadsheet. Daarnaast is het through WP All Import mogelijk om heel nauwkeurig aan te geven wat er precies moet gebeuren met de knowledge die je over zet. Ook is het mogelijk om content material over te zetten in meerdere talen. Nadat je WooCommerce hebt geïnstalleerd kun je ervoor kiezen om de webshop zelf op te bouwen of hier een bestaand thema vanuit WooCommerce voor te gebruiken. Als startende webshop is de keuze voor een bestaand thema een prima optie.

Dit vind je misschien ook leuk...