WordPress Com Website Verwijderen

Je zou de prijzen van Vimexx en Siteground eens naast elkaar kunnen leggen. Je kunt voor een gratis thema kiezen. Maar waarschijnlijk wil je een professioneel thema. Ik raad dat in ieder geval wel aan. Een WordPress thema bepaalt hoe je web site eruit gaat zien.

Laat Jouw WordPress Website Maken

Bijvoorbeeld een planningssysteem. Ook hier kunnen de prijzen erg variëren. Ze liggen in de vary 20 tot eighty WordPress hosting euro per jaar. Veel web sites hebben dit echter niet nodig.

Stap 7: Pagina’s En Menu Maken

150 euro: WordPress of Joomla – doe alles zelf: dus internet hosting en domeinnaam bestellen + maken van je website WordPress website + een professioneel thema aanschaffen 800 euro: WordPress of Joomla – de webdesigner kan ook bijvoorbeeld je foto’s mooier maken en teksten schrijven

Prijzen variëren van eenmalig €40,- euro tot jaarlijks €80,- euro. De meeste plugins zijn free of charge. Soms wil je echter een functionaliteit op je web site die niet gratis is.

Wil je besparen bij de webdesigner dan zul je bij een lager budget zelf de teksten en foto’s wordpress webshop moeten aanleveren. Hieronder staan wat globale richtlijnen. Maar goed elk bureau heeft natuurlijk zijn eigen prijs:

Een plugin voor je contact pagina is namelijk free of charge. Als je de web site uit gaat besteden dan is er ook qua prijsstelling van alles mogelijk. Het hangt ervan af welk kind web site je wilt. Een statische website kost nou eenmaal meer tijd voor de webdesigner dan een WordPress web site. En in principe berekent de webdesigner zijn ingeschatte tijd.

  • Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jouw domeinnaam invoeren in de browser.
  • Het is dan ook tijd voor stap 2, WordPress installeren zodat we een WordPress web site maken.
  • Op de afbeelding hieronder zie je aan de linkerkant de pagina die je te zien krijgt als de domeinnaam actief is en werkt.

Daarnaast moet je soms voor een SSL certifcaat betalen . Een Nederlands domeinnaam varieert tussen four en 15 euro . Afhankelijk van waar je het koopt. Sommige hostingpartijen geven het zelfs gratis. Een hosting kost tussen de zero,60 en 25 euro per maand.

Redenen Waarom Jouw Bedrijf Een Unieke Website Nodig Heeft

Dit vind je misschien ook leuk...