• Niet gecategoriseerd

WordPress

Bovendien hebben ze geen licentiekosten af te dragen. Daarbij drukt de concurrentie de prijzen, omdat ook eenpitters en duo’s WordPress websites kunnen maken.

Je kunt op de verschillende onderdelen klikken om de teksten en numerous instellingen aan te passen. Wanneer je de weblog template wilt importeren, kun je op Import “Blog” Template klikken.

Meer Dan 50 000 Plugins

CSS staat voor Cascading Style Sheets en is medeverantwoordelijk voor het design van je web site. Voor elk HTML element in je website zijn er dus een aantal regels type code die bepalen hoe het factor wordt weergegeven. Ontdek gelijk welke functies je thema heeft te bieden. De Customizer vind je bovenin de zwarte admin balk en by way of het dashboard bij “Weergave”. Vooral oudere thema’s hebben daarnaast nog thema instellingen die je meestal by way of dashboard ook through “Weergave” kan inzien. Wil je meer met je website doen en aanpassingen in de toekomst zelf uitvoeren?

Soms wil je echter een functionaliteit op je website die niet free of charge is. Een plugin voor je contact pagina is namelijk gratis. Maar waarschijnlijk wil je een professioneel thema. Een WordPress thema bepaalt hoe je web site eruit gaat zien.

Plug-ins voegen extra functionaliteiten toe aan je web site. Kies uit de tienduizenden WordPress-plug-ins om bijvoorbeeld SEO-optimalisatie, anti-spam of contactformulieren in te stellen. Je voegt plug-ins gemakkelijk toe in je WordPress-dashboard. Onze webhostingpakketten hebben we zelf ontwikkeld zodat jouw website veel verkeer aankan en optimaal beveiligd is. We geven je graag persoonlijk antwoord op maat via onze live chat, social media of e-mail. Op deze locatie vind je de meer algemene instellingen van WordPress.

Nog makkelijker is om linksboven met je muis over de naam van de website te bewegen. Er verschijnt dan een drop-down menu en hierin kan je ook op “Dashboard” klikken. Dit zijn simpele handelingen, maar je moet het eerst even weten als beginner. De titel en de taal is natuurlijk volledig aan jou. Heel belangrijk is om je gebruikersnaam en wachtwoord goed te bewaren. Deze heb je nodig om aan de WordPress website te werken. Er is zeker geen tekort aan web page builder plugins voor WordPress.

  • Populaire plugins zoals WooCommerce en Yoast web optimization zijn plugins zijn ons niet vreemd en zullen het gebruikersgemak verhogen.
  • Voor een WordPress website op maat maken wij een uniek ontwerp in uw huisstijl.
  • Onder het menu item Plugins kunt u kiezen voor Nieuwe plugin.

Hou er wel rekening mee dat sommige plugins wel een licentie vereisen om bijvoorbeeld updates mogelijk te maken. Dit staat echter los van het wel/niet overdragen van de web site.

5GB opslagruimte is voor weinig mailgebruik en een kleine web site meer dan voldoende. Dit is dan ook de reden dat er tegenwoordig ruim 455 miljoen WordPress web sites WordPress website zijn, dat is ruim 41.2% van het totale aantal websites.

Leidt ze niet naar je hoofdpagina en leidt ze ook niet naar een bestaande pagina in je hoofdmenu. In WordPress is de keuze voor een thema overvloedig aanwezig. De meeste van deze thema’s hebben ook een betaalde versie. Wat jij als website eigenaar wilt is dat je thema in de toekomst blijft bestaan. Updates zorgen ervoor dat de hackers buiten de deur blijven.

Deze pagina is een onderdeel van de web site van Your-webhost.nl. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een WordPress plugin. Elk thema is dus anders en je kunt aan de buitenkant niet zien hoe het werkt en of het door jou makkelijk in te stellen is. Het nadeel daarvan is dat het aanbod zo groot is, dat je mogelijk door de bomen het bos niet meer ziet.

Zodra je een pakket hebt uitgekozen, klik je eronder op ‘Bestel’. Kies voor ‘WordPress woocommerce Hosting’ om één van onze WordPress Hosting-pakketten af te nemen.

Ga through Plugins naar Nieuwe Plugin en zoek rechtsboven op de naam van de plugin die je wil installeren. Klik WordPress hosting op Nu Installeren en daarna op Nu Activeren. Waarschijnlijk wil je direct beginnen met pagina’s maken en het design aanpassen.

Upload met FTP de bestanden van de site, die je in stap 7 hebt gedownload, naar de map /httpdocs van het hostingpakket onder je nieuwe domeinnaam. Samen met WordPress zetten we jouw web site op voorsprong en zorgen we ervoor dat jouw bedrijf door kan groeien. Samenwerken tijdens een web improvement project doen we vanuit 6 bouwstenen die horen bij een betrouwbare implementatie associate. De reden dat WordPress zo groot is geworden en nog steeds groeit is de enorme neighborhood achter dit CMS. Leden van de neighborhood ontwikkelen nieuwe plugins, schrijven code en organiseren zelfs occasions. Er komen zo steeds nieuwe functies beschikbaar en eventuele problemen worden razendsnel opgelost.

Het is wat moeilijk uitleggen met alleen tekst en afbeeldingen, zodoende haalde ik nog een keer aan om zeker de video die bij deze pagina hoort te bekijken. Je leert dan nog beter hoe Beaver Builder werkt. Om extra modules toe te voegen aan een pagina, kun je rechtsboven op het plus (+) icoontje klikken naast de blauwe knop “Klaar”. Wanneer je op Overlay Kleur klikt kun je een andere kleur uitzoeken of de kleurcode invoeren. Vervolgens kun je aan de rechterzijde aangeven hoe erg de kleur magazine doorschijnen, zodat je de achtergrond afbeelding ook goed kunt zien. Ik kan je alleen maar aanraden om overal eens doorheen te bladeren, zodat je een goed idee krijgt wat Beaver Builder allemaal kan.

Dit vind je misschien ook leuk...