• Niet gecategoriseerd

Waarom WordPress? 10 Redenen Voor WordPress Website Laten Maken

Wij helpen je met ons partnerprogramma en onze betrouwbare service. WordPress-website verhuizen Verhuis zorgeloos je WordPress-website naar Hostnet. SSL-certificaten Beveilig je website met een versleutelde https-verbinding. Website verhuizen Laat je web site verhuizen naar Hostnet. Het thema wordt geinstalleerd, zodra de installatie klaar is kunt u kiezen om het thema te activeren. Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie-instellingen kunnen opslaan. Alle teksten op deze website zijn eigendom van WPLounge.

  • Normaal gezien zien we daar mijn mappen, die onder verdeeld zijn naar andere mappen van mijn werken die ik uitvoerde..
  • We gaan zo kijken naar een paar instellingen van het thema dat we nu gebruiken.

Is er iets dat je graag anders zou willen, mis je een functie of heb je een andere aanbeveling? Laat het ons weten en wij gaan direct kijken hoe we dit kunnen realiseren. Ik schrijf veel artikelen over de inhoud en marketing van je website.

Maar bij het updaten van de plugin vervolgens ging het volledig mis en werkte te hele web site niet meer. Check of bij de verhuizing het .htaccess bestand mee verhuisd is. Elke WordPress installatie heeft een .htaccess bestand. Mocht je die in je FTP programma ook in je oude web site niet zien, controleer dan of ook ‘hidden files’ worden weergegeven.

Stap 1

Klik op de aangemaakte velden om de namen te vertalen naar het Nederlands bij Label. Je hebt hier tevens de mogelijkheid om per veld aan te geven of het om een verplicht veld gaat die altijd ingevuld moet worden door de bezoeker. Je kunt een vinkje zetten bij Vereist om dit te bewerkstelligen. Iedere website heeft een contactpagina met een contactformulier.

Die je ook nog eens eenvoudig kunt optimaliseren voor mobiele apparaten. Elementor biedt tal van widgets die je kunt gebruiken om pagina’s vorm te geven. Maar ook op het gebied van styling zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Zeer doeltreffend weet WordPress een oplossing te bieden, waarbij zowel grote als kleine websites website maken prima beheert kunnen worden. WordPress is zeer makkelijk in gebruik, er zijn zeer veel plugins beschikbaar. De meeste beschikbare thema’s zijn bovendien mobiel vriendelijk. Na de installatie hoef je je alleen nog maar te concentreren op goede teksten.

Je kan ook het zoekveld gebruiken om te zoeken op termen, zoals ‘social media buttons’. Na de instellingen gaan we over op plugins en op het laatst bespreken we thema’s. Als je WordPress hosting hebt gekocht, dan krijg je automatisch een mailtje wanneer jouw WordPress website on-line staat. Hoewel het hostingpakket direct op je naam staat, kan het even duren – meestal een uurtje – voordat alles goed staat. Je kunt in de tussentijd wat anders doen of verder lezen.

Je kunt op iedere pagina zelf de titel en omschrijving kiezen. Wist je dan al dat je blogs moet schrijven via Berichten? Pagina’s zijn namelijk alleen voor de globale pagina’s van je web site en Berichten voor je blogartikelen. Vervolgens kun je het veld naar wens instellen. Er zal al een standaard formulier aangemaakt zijn die we kunnen gebruiken. Beweeg je muis over het formulier en klik op Bewerken. Je komt nu bij de velden van het formulier terecht.

In deze video vertelt Danny van Mijndomein wat thema’s precies zijn en hij laat zien hoe je ze instelt in WordPress. Ook geeft hij tips over waar je op moet letten bij de keuze van een thema. Je kunt je site verder vormgeven en tekst- en beeldmateriaal toevoegen. HiDrive Sla je bestanden op in de Europese cloud. HiDrive Business Veilig teamwork met je online harde schijf. HiDrive S3 De object storage voor je bedrijfsdata.

In 6 Stappen Is Jouw Website Weer Volledig Hersteld

Tevens is de eenmalige aanschaf van rond de $40 goed betaalbaar in verhouding tot wat je krijgt, het is daarom zonde om hier te bezuinigen. @Dolores, bedankt voor het delenZonder internet hosting kun je geen website hebben, die moet ergens gehost worden. Focus je op 1 goede website en optimaliseer die eerst zover dat je een goedlopende web business hebt, daarna kun je gaan uitbreiden. Beste Tonny, Grappig, gisteren bedacht ik dat met alle informatie die ik al heb het belangrijk is om een stappenplan te maken. Een deel heb ik al gedaan, mijn web site heb ik al. Momenteel druk bezig mijn verkoopwaar te maken, mijn ebook is bijna af en ik ben een ontspanningscd voor de ogen aan het maken.

Zie je alleen een overzicht van onze webhostingpakketten? Dan is WordPress Hosting niet beschikbaar voor jouw domeinextensie en kun je alleen een webhostingpakket voor je domeinnaam uitkiezen. Ik heb een domeinnaam en hier staat een webhostingpakket opGa in dit geval direct door naar het hoofdstuk ‘Installeer WordPress’. Een duidelijke domeinnaam zorgt ervoor dat je gemakkelijker gevonden en onthouden wordt. Kies bijvoorbeeld voor een unieke .nl domeinnaam voor jouw website website maken. Nu is het tijd om de domeinnaam te kiezen voor je WordPress-website. Vul het domein in dat je wenst, klik op Check en kijk of die vrij is.

Met de stappen in dit artikel lukt het in elk geval altijd. Er zijn momenteel meer dan eleven WordPress hosting duizend WordPress templates te vinden op deze website.

Dit vind je misschien ook leuk...