Overstappen Naar Magento 2 Of Niet?

Op deze manier kun je met je content material hoger scoren in de zoekresultaten. Elk product verdient zijn eigen, unieke content material. Ook al zitten er veel producten met dezelfde specificaties in je webshop; er is altijd wel iets afwijkends waar je over kunt uitweiden. Dit afwijkende maakt het product bijzonder en door dit te benadrukken draag je weer bij aan de relevantie. Belangrijke bijkomstigheid: Google houdt niet van dubbele content material magento.

Inbegrepen Bij Al Onze Magento Hosting Pakketten

Dat mag echter nooit de bovenhand voeren. Hulp nodig bij de realisatie van je content material? LAB51 kan je uiteraard helpen! Download nu de map E-commerce 360®of bel met .

Wees daarom zoveel mogelijk uniek voor elk product! Schrijf teksten die leuk zijn om te lezen, maak video’s die het afkijken waard zijn en gebruik afbeeldingen die je webshop sterker maken. En daarnaast: maak je content niet voor zoekmachines, maar voor de bezoekers van je webshop. Natuurlijk kun je waar mogelijk rekening houden met zoekmachineoptimalisatie.

Analyseer through de Google Keyword Planner waar potentiële klanten naar zoeken. Zo krijg je een lijst met belangrijke termen die je kunt opnemen in je content magento hosting.

Geef antwoorden in je content material, zodat bezoekers je content material wel magento webshop móeten zien. Niet alleen is dit handig voor je bezoekers, maar ook voor vindbaarheid in Google.

Dit vind je misschien ook leuk...