• Niet gecategoriseerd

Managed Woocommerce Hosting

Met de ‘WooCommerce PrePurchase’ plugin kun je producten als het ware als pre-order aanbieden. Een pre-order houdt in dat je het product nog niet op voorraad hebt, maar wel al te koop kunt aanbieden. Bijvoorbeeld als je een nieuw product toevoegt aan je assortiment, maar nog niet weet in welke aantallen je je voorraad gaat inkopen. Dan kan deze plugin meteen een interessant onderzoeksmodel zijn. Een nieuw account aanmaken bij een Payment Service Provider duurt meestal 1 of 2 dagen.

De meest gebruikte betaalopties, zoals iDEAL, Bancontact en 15 andere veelgebruikte betaalmethoden om zonder opzegtermijn kennis te maken met de techniek van PAY. Om uw on-line webshop op web te publiceren, hebt u website hosting nodig. Ik ben jouw companion in crime voor WordPress websites en on-line advertising. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress websites – de perfecte combine tussen kant-en-klaar en maatwerk.

  • Dit wordt gedaan op onze eigen testserver, waar jij ook toegang toe krijgt om de voortgang te volgen.
  • Kost jou niets further en wij krijgen kleine vergoeding.
  • Ls je een webwinkel wilt beginnen of vernieuwen, dan zal WooCommerce je waarschijnlijk bekend in de oren klinken.

Nadat je je winkelgegevens hebt geëxporteerd uit WooCommerce, moet je ze importeren in Shopify. Bij calamiteiten lichten we je zo snel mogelijk in.

Daarnaast zijn er veel plugins beschikbaar waardoor je additional functionaliteiten toe kan voegen zoals meerdere talen, abonnementen and so forth. Wij vinden dat deze plugin absoluut van meerwaarde kan zijn voor webshops die actief zijn op social media. Je toont op een eenvoudige wijze je assortiment aan bezoekers van jouw Facebookpagina.

Met deze door no.dots ontwikkelde connector worden contactgegevens tussen je WooCommerce-webwinkel en Spotler uitgewisseld. Na de installatie van de connector worden de klantgegevens uit WooCommerce voortaan automatisch up-to-date gehouden in Spotler. Nieuwe nieuwsbriefinschrijvingen binnen je webwinkel worden direct naar Spotler gesynchroniseerd, waarna de welkomstcampagne wordt getriggerd. Zo worden afmeldingen uit Spotler automatisch verwerkt in WooCommerce. Nadat de installatie is geslaagd, komt er een korte wizard tevoorschijn om de basis opties van WooCommerce in te stellen. Aangezien je internet begint met je nieuwe webwinkel is het aan te raden om deze stappen te doorlopen.

Woocommerce Als Uitbreiding

Deze web site gebruikt Google Analytics om anonieme informatie zoals bezoekersaantallen en meest populaire pagina’s te verzamelen. Ik heb al verschillende wordpress webshop instellingen geprobeerd, maar t probleem ontstaat telkens als er een combinatie van producten wordt besteld. Dan kunnen er geen verzendkosten betekend worden.

Of wanneer je een product verkoopt waar maandelijks voor moet worden betaald, dan wil je een abonnement kunnen verkopen. Deze worden dan vervolgens vaak geplaatst op Themeforest; ook zeker de moeite waard is om daar eens een kijkje te nemen. Bij de betaalde versie is namelijk zichtbaar welke bestellingen op welke dag & tijdsslot vallen. Wanneer je meerdere locaties hebt kan je in de free of charge versie er 2 toevoegen, in de betaalde versie onbeperkt. Order Preparation minutes, verschijnt wanneer het aantal dagen in punt 5 op 0 staat. Vier uren hebben gezamenlijk 240 minuten dus dat kunnen we hier invullen. Dit kan natuurlijk ook meer zijn als je dat wilt.

WooCommerce lijkt ons niet een volwassen genoeg platform in termen van native functies, mogelijke ontwikkelingen en modules in vergelijking met PrestaShop. Ik doe het altijd met een bestaande order, deze elke keer opnieuw openen in de backend en dan zie je de aanpassingen. Vervolgens klik je op de blauwe button ZIP downloaden en je ontvangt binnen enkele seconden een ZIP-bestand op je computer. Hier kun je per doc instellen of je deze wilt inschakelen of wilt uitschakelen. Op Emmathee.nl maken wij gebruik van de Extra templatevelden van de Modern template. Zoek het ZIP bestand WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips Professional op je laptop en klik op Nu installeren.

Dat maakt het werken met WordPress en WooCommerce voor ons ook zo fijn. We kunnen op die manier ook WordPress maatwerk leveren. Voor het opbouwen van een bestand met bezoekers die binnen jouw doelgroep vallen is er het belang van een Facebook-pixel. Dit is een stukje code dat door Facebook gegenereerd wordt dat je binnen je website moet activeren. Je hebt de mogelijkheid om deze los in je themabestanden te plaatsen.

Als je deze producten nog niet hebt, lees dan eerst nog even verder. Wij adviseren je graag over jouw nieuwe website, applicatie, webshop, online advertising, of grafische vormgeving. Of het nu gaat om eenvoudige producten of abonnementsvormen, als WooCommerce specialist kunnen wij de mogelijkheden van het platform optimaal te benutten. Van strategie tot ontwikkeling en optimalisatie; bij Accent Interactive krijg je een oplossing op maat. Sinds 2011 dé autoriteit in Nederland op het gebied van de ontwikkeling van Webshops gekoppeld aan MplusKASSA. Met het meest populaire open source systeem WordPress/Woocommerce zorgen we voor een goede foundation en vrijheid om te koppelen. Mijn account-pagina waarop klanten kunnen inloggen en hun eerdere bestellingen kunnen inzien.

De volgende punten zijn iets minder spannend maar gaan vooral over de weergave. En natuurlijk is er ook nog social media wat helpt bij het vindbaar maken van je webshop. Denk aan Facebook-, Pinterest- of Instagram-advertising. We hebben ook over social media inzetten voor je webshop een blog geschreven.

Thema en uiterlijk kiezen voor je WooCommerce webshopOnder ‘Weergave’ en dan ‘Menu’s’ kun je de menustructuur van je webshop bepalen. De volgorde kun je wijzigen door simpelweg te slepen. BTW instellen voor je WooCommerce webshopStel de BTW instellingen in die voor jouw bedrijf en situatie van toepassing zijn.

Magento is in tegenstelling tot Woocommerce meer gericht op bedrijven, althans grotere bedrijven of webshops. Er is een gratis Open Source versie beschikbaar, welke op zichzelf al erg krachtig is. Daarnaast bestaat er ook een Enterprise voor grote bedrijven. Voor deze vergelijking maken we gebruik van de Open Source van Magento. Afhankelijk van de gekozen variant maken we vanuit de webshopbestelling een verkoopboeking, verkoopfactuur of verkooporder voor je aan. Op basis WordPress van de klantgegevens wordt binnen Exact de debiteur aangemaakt.

We koppelen krachten om het beste resultaat voor onze projecten te bereiken. Dat doen we door exclusieve samenwerkingen met de onderstaande partijen. Ik ga gewoon bij elk component op ‘bewerken’ klikken en kijken wat ik wil aanpassen. Voor een submenu met onze productcategorieën gaan we naar ‘productcategorieën’, vinken ‘Jurkjes’ en ‘Tops’ aan en klikken op ‘Aan menu toevoegen’.

Denk aan PayPal, CreditCard en natuurlijk het Nederlandse iDeal. Het koppelen daarvan ik echter wel een technischer klusje, maar daar helpen wij uiteraard graag bij. Met WordPress hosting is dus heel veel mogelijk voor je webshop. Ken jij de plugin van WooCommerce zelf al om al je producten uit je webshop te publiceren op Facebook en Instagram?

Dit vind je misschien ook leuk...