• Niet gecategoriseerd

Magento Hosting Door Specialisten, Voor Webshops En E

Een Eenvoudige En Betrouwbare Manier Om Betalingen Te Verwerken Binnen Magento®

Vicus bleek in de praktijk flexibel, dacht actief mee en schakelde snel bij de ontwikkeling van ons nieuwe e-commerce platform op foundation van magento. Korte lijnen, en altijd een oplossing! Supertevreden, project staat er netjes bij. Welke plannen je ook hebt, een Magento webshop is geschikt voor elke ambitieuze onderneming.

Exporteer Producten Direct Naar Channable En Importeer Bestellingen Vanuit De Marketplace In Magento®

Hoe groot je on-line ambities ook zijn, Vicus helpt ze waar te maken. Maak direct een afspraak met onze magento hosting specialisten.

En Vicus is al 13 jaar de Magento specialist voor als je echt rendement wilt halen uit je on-line webshop. Het door ons ontwikkelde JourneyFunnel Model, waarmee we de klantreis in kaart brengen, werd in 2016 bekroond met de prestigieuze iCMG Award.

Voor jouw klant zijn Magento webshops van alle gemakken is voorzien: productvergelijking, reviews, tags en one-web page checkout. Een fijne virtuele shopbeleving en een makkelijk aankoopproces, dat is wat je kunt verwachten van een Magento webshop! Ook is Magento de beste foundation van search engine optimization en/of on-line marketing. Een Magento webshop laten bouwen door ervaren Magento bouwers? Neem contact op through onze website.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als je verder gaat, ga je akkoord met het ontvangen van alle cookies van deze web site webshop freelance. Magento voor een B2B webshop Wil je je Magento webshop laten overnemen? Wat zijn de kosten van een Magento 2 webshop?

Bovendien behoren wij al sinds 2015 tot de high van Best E-commerce Solutions Providers in Nederland. Je webshop groeit maar door en heeft een improve nodig.

Magento is een e-commerce software program platform voor webwinkels waarop je jouw on-line shop kunt bouwen en beheren. In 2008 werd Magento 1 gelanceerd en het groeide uit tot een van de grootste e-commerce-systemen ter wereld. En dat is niet vreemd, want Magento is gemaakt om ingewikkelde processen aan de achterkant van een webshop zonder problemen te laten verlopen.

We houden jouw Magento 1 store samen met onze partners nog minstens 2 jaar in de lucht. Nach obenNavigatie overslaanOplossingen Nieuwe Versie Magento 2.three.4Webshop op Brexit Voorbereid? Webwinkel Vakdagen 2020Nieuwe Versie Vtiger 7.2.zero.Vacature Magento DeveloperVacature Magento OntwikkelaarOndersteuning Magento 1Patchabonnement van Vicus

Wil jij verder met Magento 1? Sinds juni 2020 wordt Magento 1 niet meer officieel onderhouden! Als je onderstaand je gegevens achterlaat dan sturen we je vrijblijvend een voorstel voor de improve naar Magento 2. Of wil je verder gaan met Magento 1? Daar hebben we ook slimme ideeën over!

Dit vind je misschien ook leuk...