Introductie WordPress Web Site Beheren

Zorg er dan in ieder geval voor dat het voor mensen duidelijk is dat er onder de foto meer te zien is. Veel thema’s bieden de mogelijkheid om een pijl naar beneden te tonen. Is deze niet aanwezig, denk dan eens aan een schuine lijn waardoor er al een klein deel van de pagina te zien is zonder te scrollen. Steeds meer zijn we bij Lamper Design bezig met gebruikersvriendelijkheid en conversieoptimalisatie van WordPress web sites die wij ontwikkelen of beheren. Wij durven te stellen dat bij de door ons ontwikkelde WordPress websites de genoemde zaken boven het design staan.

  • Beide partijen hebben hun server in Nederland staan, waarbij SiteGround ook nog in 2 andere landen servers heeft.
  • Zo vinden wij dit niet de beste keuze bij het maken van een webwinkel, het is echter wel mogelijk om een webshop te maken.
  • Mijn naam is Hans Keeren, web optimization trainer en web optimization expert.
  • Het is de plek waar de bestanden van jouw website op komen te staan.

Hierin worden de voor- en nadelen toegelicht en een aanbeveling gedaan voor het beste cms. Dag Tonny,Bedankt weer voor je inspirerende informatie in dit artikel. Van de vijf verschillende mogelijkheden die ik op die pagina noem, zijn de nummers 1 en 2 .

Maar bij het updaten van de plugin vervolgens ging het volledig mis en werkte te hele site niet meer. Check of bij de verhuizing het .htaccess bestand mee verhuisd is. Elke WordPress installatie heeft een .htaccess bestand. Mocht je die in je FTP programma ook in je oude web site niet zien, controleer dan of ook ‘hidden files’ worden weergegeven.

WordPress Web Site Beter Vindbaar Maken

Soms kan het handig zijn om de layout van je categorie pagina’s aan te passen. Zo doen onze klanten dit bijvoorbeeld vaak om de vindbaarheid in Google te verbeteren. Zo worden de categoriepagina’s aangevuld met extra content material zoals teksten, video’s, afbeeldingen en eventuele name to actions. Met de Theme Builder kun je de layout van de categorie pagina volledig naar wens aanpassen. Dit geldt overigens ook voor andere taxonomieën die je hebt ingesteld op je website.

Wij denken na over hoe de bezoeker in een paar klikken zijn doel kan bereiken en zijn weg goed kan vinden. Een andere optie kan zijn om een compleet nieuwe website te laten ontwerpen of een nieuw WordPress te installeren dat wel responsive is. Deze twee opties kosten je meer tijd en mogelijk geld. Uiteindelijk eindig je wel met een betere web site website maken als je jouw website van de grond af, zoals we bij InsideWeb doen, responsive laat maken. Wij varen op techniek, creativiteit en ultieme service en assist. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op on-line resultaat.

WordPress Koppelen Met Google Analytics

Bekijk ook onderstaande video, hoe je een WordPress website maakt met behulp van het Astra thema en de Elementor Page Builder. Zo leren wij je in 10 minuten een WordPress website te maken. Als je alle vier van bovenstaande stappen hebt gevolgd, is het door jou gekozen free of charge WordPress thema geïnstalleerd. Nu je weet hoe de editor werkt, is het vullen en bewerken van pagina’s straks veel gemakkelijker. Dan sla je het menu op door op ‘Menu opslaan’ te klikken. Daarnaast kun je ook een WordPress plugin zoals Updraft plus gebruiken.

Is je webhostingpakket nog niet gekoppeld aan je domeinnaam, dan kun je de TransURL gebruiken. De TransURL is een tijdelijke URL waar je je web site kan bekijken als je domeinnaam nog niet naar je webhostingpakket wijst.

Tevens heb je de mogelijkheid met deze plugin om de instellingen van de video, zoals automatisch starten, aan te passen. Ook voor pagina’s is het mogelijk om through de web site een bericht te bewerken. Hiervoor zoekt u de pagina op die u wilt bewerken, vervolgens klikt u op het knopje ‘pagina bewerken’ in de WordPress toolbar. Let erop dat u wel ingelogd moet zijn, anders is deze toolbar niet zichtbaar. Niemand, vanuit Kwaaijongens willen we onze relaties ontzorgen. Je kunt al je vragen aan ons voorleggen, van domein registratie, safe webhosting, onderhoud, beheer, maatwerk tot en met online marketing.

Onder een bericht kan je een reactieveld zien staan zoals deze hieronder op de afbeelding. De software WordPress is gratis en voor iedereen te downloaden. Toch kun je niet volledig free of charge een website maken. Je hebt namelijk wel een domeinnaam en hosting nodig. Deze handleiding is geschikt voor iedereen die een eigen WordPress web site wilt maken. Het is voor alle leeftijden en je hebt geen technische kennis nodig. Ik heb met mijn artikelen al honderden mensen geholpen bij het maken van een WordPress website.

Het kan overigens zijn dat je thema deze instellingen overschrijft, maar in veel gevallen is het leidend wat je hier aangeeft. Deze optie hoef je alleen maar in te stellen als je through woocommerce jouw e-mailadres berichten wilt plaatsen. Ik ken persoonlijk niemand die dit doet, maar wellicht is het voor jou een handige optie. Het enige wat je hier hoeft in te vullen is de naam van de categorie.

Als je verkeerd begint, kan het heel lastig zijn om dit later te veranderen. Deze resultatenpagina kun je met de Theme Builder van Elementor eenvoudig naar wens aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld extra call-to-actions toevoegen of de stijl van de getoonde artikelen aanpassen. Onze webhosting pakketten onderscheiden zich van elkaar door de hoeveelheid rekenkracht dat ze tot hun beschikking hebben. Meer rekenkracht betekent meer snelheid en stabiliteit, meer snelheid en stabiliteit betekent tevreden web site WordPress hosting bezoekers en betere conversies. Voor een webshop of zakelijke web site is goede en snelle assist natuurlijk further belangrijk. Om die reden bieden we vanaf het Power WordPress Two pakket premium help aan, jouw tickets worden met prioriteit behandelt.

Dit vind je misschien ook leuk...