• Niet gecategoriseerd

Hoeveel Hypotheek Kun Je Krijgen?

Het eerste oriënterende gesprek is gratis en vrijblijvend. Je krijgt informatie vraag over hypotheek over wat je maximaal kunt lenen en wat je mogelijkheden zijn.

Neem dan contact op via [email protected]. Wil je weten wat je maximaal kunt lenen voor de aankoop van een woning? Bereken je maximale hypotheek met onze online tool. Je hypotheek oversluiten naar Moneyou kan voordelig zijn. Deze kosten mag je meefinancieren in je hypotheek. Je maximale hypotheek mag niet meer zijn dan 100% van de marktwaarde van je woning. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Hypotheek Oversluiten Voor U Interessant? Check Het Zelf!

Maar bij het oversluiten van je hypotheek komen ook diverse kosten kijken en mogelijk moet je een vergoeding voor het renteverlies van de bank betalen. Om het juiste rentepercentage te vergelijken heb je aanvullende informatie nodig. In de eerste plaats wil je weten in welke risicoklasse jouw hypotheek valt. Geldverstrekkers bieden betere tarieven aan naarmate de hypotheeksom lager is ten opzichte van de waarde van de woning. Is je woning in de afgelopen tijd in waarde gestegen? Dan heb je kans dat je in een gunstiger risicoklasse valt en daardoor een lagere rente krijgt.

  • Wanneer u bij het afsluiten van uw huidige hypotheek een rentekorting heeft gekregen.
  • Met de Hypotheek Bespaarcheck controleer je in 1 minuut of je mogelijk kunt besparen op je hypotheeklasten bij het oversluiten van je hypotheek.
  • Met de huidige woningmarkt kan de overwaarde flink oplopen en moeten beiden vaak op zoek naar een nieuwe woning.
  • Vaak kan je de oversluitkosten meefinancieren in de nieuwe hypotheek waardoor je het niet in één keer moet betalen.

Als je binnenkort wilt verhuizen, is oversluiten waarschijnlijk niet de meest geschikte oplossing. Wil je wel alvast weten waar je rekening mee moet houden bij een verhuizing? Download dit e-book of maak een afspraak met een hypotheek oversluiten financieel adviseur. Voor de boeterente wordt gekeken naar uw rente, de resterende looptijd en de actuele rente bij die looptijd. In de eerste plaats is het belangrijk om te bedenken wat je verwacht van de renteontwikkeling.

Regels Voor Hypotheken

Een aanvraagformulier geeft een overzicht van alle geïnventariseerde gegevens. Hier wordt ook de hypotheek die je aanvraagt op vermeld. Met ondertekening van dit formulier vraag je de hypotheek aan. Als er iets wordt gewijzigd of niet goed is opgenomen vraagover in de offerte betekent dit dat er een nieuwe offerte aangevraagd moet worden. Europese wetgeving verlangt van de financiële sector en toezichthouders dat zij de referentierentes hervormen. Handelsbanken bereidt zich goed voor op deze hervormingen.

Dit voorkomt dat mensen te weinig geld overhouden voor de andere noodzakelijke uitgaven. Er zijn meerdere zaken van invloed op het percentage van het inkomen dat mensen aan hypotheeklasten mogen uitgeven. Dit zijn de hoogte van het inkomen, het rentepercentage en de rentevastperiode. Soms heb je een verbouwing nodig om je nieuwe woning naar jouw wensen te maken. Als je de verbouwing niet met eigen geld kan betalen, is het meestal mogelijk dit bedrag mee te financieren via een bouwdepot. Vanaf het moment dat je een hypotheek bij ons aanvraagt, staat onze persoonlijke hypotheekcoach voor je klaar. Die geeft geen advies, maar beantwoordt wel veel vragen.

Dit vind je misschien ook leuk...