• Niet gecategoriseerd

Een WordPress Website

Hier doe je alle toevoegingen en aanpassingen aan je web site. Klik op de afbeelding om het te vergrotenBij het Start webhostingpakket zie je wat er allemaal bij het pakket is inbegrepen. Op de web site van Cloud86 kan je controleren of een domeinnaam nog vrij is. Bij deze handige domeinnaam tool kan je inspiratie opdoen om een domeinnaam te bedenken. Hierdoor is de kans groter dat bezoekers je domeinnaam onthouden en terugkomen. Met WordPress is het eenvoudig om een web site te maken.

Zelfs de beheeromgeving van WordPress previous zich aan, aan het beeldscherm waar je op wordpress website werkt. Een standaard installatie van WordPress wordt altijd opgeleverd met een eigen template.

Https Instellen Op Je Nieuwe WordPress Web Site

De meeste mensen kiezen hier voor de Akismet plugin, simpelweg omdat je deze plugin alleen nog hoeft te activeren op de website van Akismet. Wil je ene weblog op de homepage, dan hoef je bovenstaande stappen niet te volgen. Je hoeft in dit geval namelijk geen vaste homepage aan te maken, maar kiest simpelweg voor de blog als jouw homepage. Als je een vaste homepage wil, moet je een nieuwe pagina aanmaken. Wil je naast de vaste homepage ook een weblog , dan maak je ook nog een pagina met de naam ‘Blog’ aan. Klik nu op ‘Links’ (onder ‘Pagina’s’) en vul bij de url jouw domeinnaam in. Bij ‘Linktekst’ sort je het woordje ‘Home’ en klik je weer op ‘Aan menu toevoegen’.

In de tussentijd zorgen we er natuurlijk voor dat we een backup terugzetten, zodat bezoekers/klanten hier geen hinder van ondervinden. Wanneer wij de updates voor jouw website verzorgen maken we sowieso vooraf altijd een volledige backup. Van zowel de web site bestanden als de database.

Vanaf 700 euro kun je wat meer maatwerk krijgen. Een uitgebreide site met veel maatwerk in design en functionaliteiten kost je maximaal zo’n 3000 euro. Daar tegenover staat dat je freelancer ook veel maatwerk in het design en de functionaliteiten kunt laten ontwikkelen. Je web site is dan niet alleen unieker, maar sluit ook beter aan bij jouw wensen en bij de uitstraling van je bedrijf. Om dit probleem tegen te gaan kan two-factor authentication ingezet worden. Met deze techniek wordt naast de gebruikelijke inloggegevens nog een andere code gegenereerd, through WordPress hosting een app of sms, die ook ingevuld moet worden. Banken gebruiken deze methode ook, wanneer je een betaling doet by way of internetbankieren.

  • In deze blog behandelen wij 11 veelgemaakte designfouten.
  • Een mooie gebruiksvriendelijke web site waar je klant in een oogopslag vindt wat hij zoekt.
  • Het is verstandig om deze bestanden op je pc even in een aparte map te zetten, bv WordPress oud.

Je krijgt hier een stuk meer mogelijkheden bij en kunt er echt schitterende pagina’s mee maken. Met de ‘PageSpeed-test’ van Google doe je een prestatie-test voor jouw webpagina.

Voordat We Beginnen Met Je Web Site Maken In WordPress

Als ik dan inlog krijg ik ook een blanco pagina. Als alle bestanden en de database op de nieuwe server wordpress webshop staan, is de laatste stap het aanpassen van de verwijzing naar de juiste database gegevens.

Deze plugin heeft zijn waarde al langer bewezen. Voor het betalingsverkeer op de Nederlandse markt kan aan WordPress ook nog een iDeal plugin worden toegevoegd. Dit werkt allemaal prima samen en is betrouwbaar.

Dit vind je misschien ook leuk...