• Niet gecategoriseerd

Een WordPress Website

Met deze gebruikersrol kan de persoon die voor je schrijft berichten zelf maken, bewerken en publiceren. Wil je dat een schrijver ook berichten van andere kan beheren, dan is Redacteur de beste keuze. Je kunt het nu plakken op de locatie van je website waar je het wilt weergeven. In mijn voorbeeld website staat op de contactpagina een Google maps kaart. Helemaal onderaan een pagina van een website staat altijd de footer van een website. Hier staan vaak nog wat nuttige links in en bijvoorbeeld de adres- en contactgegevens van een bedrijf. In de Customizer kun je op een eenvoudige manier bekijken hoe je web site eruitziet op verschillende apparaten.

  • Alle prijzen op onze web site zijn inclusief 21% BTW.
  • Tot zover de eerste kleine stappen met Beaver Builder.
  • Via je beheerpaneel kun je rechtstreeks op ‘Plugins’ klikken; de widgets vind je onder ‘Weergave’.
  • Dit betekent dus ook dat geen één handleiding precies kan uitleggen hoe je een thema instelt.
  • WordPress heeft veel free of charge templates waar iedereen gebruik van magazine maken.
  • Gebruik deze informatie samen met de website statistieken .

Maak je een simpele bedrijfswebsite met een paar pagina’s, tekst en enkele foto’s? Dan zal je totale website niet meer dan 1 GB in beslag nemen. Ben je een fotograaf en wil je op je web site foto’s in hoge resolutie aanbieden? Eén fotobestand kan ongeveer 5 MB in beslag nemen. Wanneer je one thousand WordPress hosting foto’s toevoegt, heb je dus ongeveer 5 GB opslagruimte nodig. Een enkel videobestand kan honderden megabytes groot zijn.

Direct Contact Met Specialists

Zo krijg jij de tools & know-how om later templates aan te passen of te maken. Je kan andere free of charge thema’s bekijken en installeren door op Nieuwe toevoegen te klikken.

Wanneer je website gemaakt is en online staat, wil je natuurlijk wel weten hoeveel bezoekers je ontvangt op je website. Ik maak altijd gebruik van Google Analytics om de statistieken bij te houden. Wanneer je blogberichten publiceert op je website, zal je in veel gevallen ook de naam van de auteur zien staan die het bericht heeft geschreven. In eerste instantie is dit vaak de gebruikersnaam van een account. Wanneer de gebruikersnaam bijvoorbeeld je e-mailadres is, dan staat dit natuurlijk niet zo mooi. Vervolgens is het naar beneden scrollen tot je de afbeelding ziet staan. Je kunt de achtergrond afbeelding aanpassen door op bewerken te klikken en een andere afbeelding te selecteren.

Voer daarom regelmatig updates uit, gebruik veilige wachtwoorden en installeer geen onbetrouwbare WordPress-thema’s en -plugins. Nee, WordPress is niet moeilijk om mee te werken. Maar het hangt er wel vanaf wat voor website je wilt maken. Met onze automatische installatie en de handige WordPress-handleiding is het een eitje. Onze WordPress internet hosting is speciaal gemaakt voor web sites met WordPress. Maak gebruik van onze installatieservice om WordPress gratis te installeren op jouw webhosting pakket.

Wanneer wij een WordPress website maken houden we altijd rekening met de eisen van Google. Google beoordeelt websites namelijk op steeds meer punten. Als internetbureau blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Extra Gebruikers Toevoegen Aan Je Web Site

Zodra je een module in een kolom sleept kun je direct aanpassingen doorvoeren. Het groene stipje naast “Beaver Builder” geeft aan dat de pagina die je bekijkt gemaakt is met behulp van Beaver Builder. Wil je een ander logo gebruiken voor retina-apparaten, dan kun je dit aanvinken en een ander emblem selecteren. Vink “Ander brand voor mobiele apparaten” aan om een ander emblem voor mobiel te selecteren.

Het voordeel van deze optie is dat je flexibeler bent bij de keuze en installatie van plugins en thema’s. Een plugin is een bestand dat een functie aan je WordPress website website maken toevoegt of bestaande functies beïnvloedt. Er zijn duizenden plugins verkrijgbaar, die voor uiteenlopende doeleinden kunnen worden gebruikt.

Tijd steken in de snelheidsoptimalisatie voor je website is dus geen verspilde moeite. WordPress biedt iedereen de mogelijkheid om op relatief eenvoudige wijze een website WordPress te bouwen en te onderhouden.

Met een pagina builder kun je dan elke gewenste pagina bouwen. Omdat je een website wilt hebben die je klanten aanspreekt, is een kleine rondgang op het web niet onbelangrijk. Ik gebruik zelf de Google Ads zoekwoordenplanner. Daarnaast de Google suggesties die je ziet zodra je begint met typen. Kijk ik wat voor bladzijden de concurrent in zijn web site heeft. Doe je aan een vorm van content advertising, dan hou je ook een blog bij. Als ik ervan uit ga dat je WordPress gaat gebruiken.

Waarom Een WordPress Website

Jij vertelt wat het doel is van je web site en welke ideeën je hebt. Ik adviseer je en maak een offerte aan de hand van deze prijzentabel. Ik werk met een fixed price, zodat je weet waar je aan toe bent. Is dit naar je zin, dan ga ik verder met het bouwen van je web site. Teksten en afbeeldingen kun je zelf aanleveren. Een waar je blij mee bent, maar waarop je wel wat wijzigingen zou willen aanbrengen?

De meeste caching plugins legen de cache als je ze uitschakelt, maar WP Rocket wellicht niet. Ik zou het aantal uur waarna de cache automatisch geleegd wordt niet te laag zetten. Caching zorgt er juist voor dat de inhoud niet steeds uit de database geladen hoeft te worden.

Hierdoor kunnen wij customized made web sites maken en ben jij dus niet gebonden aan van tevoren bepaalde templates. Wij bouwen jouw web site zo op, zodat ook jij uiteindelijk content kan plaatsen of aanpassingen kan doen op de web site. We hebben al een aantal jaren ervaring in ons vakgebied en blijven ons ontwikkelen. Zo krijgen we steeds meer kennis van systemen en de markt. We gaan een samenwerking aan en onderhouden steeds contact, niks zal een verrassing zijn. Want het is jouw website dus we hebben jouw enter nodig en jouw mening is dus van essentieel belang.

Direct na het installeren wordt je dan verwezen naar een plugin met startersites of starter templates. Na het installeren en activeren van die plugin zie je direct alle templates waaruit je kunt kiezen. Na het installeren krijg je de optie om direct een pagebuilder te installeren. Ook wordt de plugin Starter Themes met 90 gratis templates aangeraden.

Daarnaast scannen we met Patchman je website op kwetsbaarheden die direct worden verholpen. Of twijfel je welk pakket het meest geschikt is? Je ontvangt binnen enkele minuten je logingegevens. Zo kun je meteen jouw WordPress-website bouwen. Meteen aan de slag met je WordPress-site of -blog?

Dit vind je misschien ook leuk...