Een Magento Webshop Starten

Magento heeft een legio aan voordelen, hieronder staat een overzicht van de vele voordelen van het hebben van een Magento webshop of webwinkel. Magento is een zeer professionele webshop / webwinkel uitstraling Magento is geheel gratis en daarnaast ook nog eens ‘Open Source’ Magento beschikt over zoekmachines optimalisatie (bijvoorbeeld Google, Bing, and so on.) Magento kan overweg met verschillende betaalmethoden; Paypal, Creditcard, iDeal en dergelijke

Magento Webshop Laten Maken

Met OpenVZ kan een hostserver meerdere geisoleerde besturingssystemen draaien. CloudFlare beschermt en versnelt een web site online . RIPE is een uitgebreid platform ter bevordering van ontwikkelingen van web en veiligheid.

Natuurlijk kent Magento ook een aantal nadelen. Zo is Magento een behoorlijk zware applicatie en vaak is een ‘simpel’ webhostingpakket niet voldoende voor het goed functioneren van uw webshop of webwinkel. magento webshop Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw Magento webwinkel / webshop naar behoren functioneert. Vanzelfsprekend bent u voor een VPS of DPS bij Dutchwebhosting ook op het juiste adres.

Vaak wordt ‘Open Source’ ook geassocieerd met gratis en ondanks dat dit vaak waar is, is dit toch een verkeerde opvatting. In ieder geval is Magento helemaal free of charge te gebruiken en wordt deze volledig ondersteund bij Dutchwebhosting. Momenteel is Magento het populairste webshop / webwinkel systeem van dit moment.

Voor Magento zijn er vele gratis en betaalde plug-in’s / uitbreidingen beschikbaar Met Magento beschikt u over een zeer uitgebreid product-, klant- en orderbeheer Dit zijn slechts een aantal voordelen van Magento. Wilt u een professionele webshop of webwinkel, dan is Magento uw eerste keus.

Magento biedt ondersteuning voor meerdere talen en verschillende valuta’s Als uw bedrijf groeit en groter wordt, dan kan Magento mee groeien

Met Magento heeft u een uitgebreid overzicht over uw verkopen en voorraden Magento biedt 100% ondersteuning voor mobiele weergave op telefoon en tablet

Met Magento kunt u een zeer professionele webshop of webwinkel beginnen. Het mooie aan Magento is dat deze geheel ‘Open Source’ is. Het voordeel van ‘Open Source’ software is dat u hiermee de mogelijkheid krijgt om de broncode van Magento te bekijken en desgewenst aan te passen. Daarnaast heeft ‘Open Source’ uitstekende ondersteuning door de achterliggende group magento hosting.

Magento laat zich éénvoudige installeren d.m.v. Installatron of Softaculous Met Magento kunt u meerdere webshops / webwinkels beheren via magento webshop één portaal c.q. Magento is uitstekend te beveiligen door middel van SSL en SSL certificaat

Andere voorbeelden van webshops en webwinkels zijn onder andere PrestaShop, osCommerce en Zen-Cart. Alle deze webshops / webwinkels worden gewoon ondersteund door Dutchwebhosting.

Dit vind je misschien ook leuk...