De 10 Belangrijkste Plugins Voor Jouw WordPress Webshop In 2021

Omdat iedere situatie anders is, vereist ieder project een individuele aanpak. Als je de WooCommerce plugin succesvol hebt geïnstalleerd, dan zijn er als het goed is een aantal webshop pagina’s aangemaakt (“Afrekenen”, “Winkelmand” enzovoort).

WooCommerce is een plugin welke je gebruikt in combinatie met WordPress. Wij bepalen samen met jou welk platform het beste previous bij de wensen.

Is WordPress + Woocommerce De Oplossing Voor Uw Webshop?

Zo is het bijvoorbeeld ook van belang dat je de juiste internet hosting hebt. Je hebt deze misschien al eerder voorbij zien komen en dat komt doordat dit nog steeds de meestgebruikte en veelzijdige e-commerce plugin op de markt is. Met WooCommerce verandert jouw web site WordPress in een echte webshop. De plugin geeft jou de mogelijkheid om producten toe te voegen, digitaal of fysiek, en productfilters aan te maken.

Monstroid-2 komt standaard met de Elementor pagebuilder, een van de beste pagebuilders die er zijn, dit is een groot pluspunt. Ook dit theme laadt goed snel in browsers enheeft general gewoon topkwaliteiten, zeker een aanrader. Dit theme werkt met een licentie die slechts op 1 website geldig is.

Houdt er rekening mee dat het toevoegen van producten de meeste tijd in beslag neemt! Zorg voor een duidelijke en overzichtelijke planning. Je hoeft immers niet direct alle producten toe te voegen. Er is echter ook een free of charge plug-in, namelijk ‘All in One SEO pack’. Je kunt deze plug-in free of charge downloaden op dezelfde manier als hiervoor.

Ook heb je een handig couponsysteem, productreviews en nog veel meer. WooCommerce is met 41% van alle webshops (statistiekenbuiltwith.com) en ruim 29 miljoen downloads veruit de meest populaire e-commerce software program ter wereld. Deze plugin voor WordPress biedt standaard in een solide foundation voor kleine tot grote webshops en vormt een flexibele schil.

  • Al zou u dit eerst mogen bespreken met onze webdesigners en webdevelopers.
  • Als je wilt weten of jouw toekomstige webshop op WooCommerce kan draaien, vraag het ons dan gewoon.

We hebben dit thema dan ook voor various klanten ingezet. Storefront is het officiële WooCommerce thema van WordPress, welke bovendien gratis te downloaden is op WordPress.org. Het thema wordt gezien als een lichtgewicht basisthema dat een uitstekende foundation vormt voor het maken van een webshop. De integratie met WooCommerce is naadloos en maakt het gemakkelijk om een volledig functionele webshop te creëren. [newline]Je WordPress website moet het goed doen bij je bezoekers, maar ook als beheerder moet je ermee uit de voeten kunnen.

2 Search Engine Optimization Voor Een Woocommerce Webshop

Als je een webshop wilt starten met veel specifieke functionaliteiten, is het absoluut niet gek om voor Magento te kiezen. Het is wel belangrijk om te weten dat Magento 2.0 WordPress hosting eraan komt en dat dit systeem er weer heel anders uitziet dan Magento 1.9.

Wij kunnen u een webshop goedkoop aanbieden vanwege onze gestructureerde werkwijze en onze jarenlange ervaring. U betaalt alleen voor wat Online Kompas ook daadwerkelijk voor u heeft uitgevoerd. Mocht u telefonisch de opties willen bespreken, aarzel dan niet om te bellen. Als u voor Online Kompas kiest, dan kiest u voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. [newline]Wil je een WooCommerce webshop laten maken, bekijk dan vooral ook eens ons handige stappenplan. Niet alle bestaande WordPress thema’s werken standaard goed met WooCommerce. Beoordeel of een bestaand thema wel geschikt is voor jouw doelen. En overweeg daarom vooral ook om een eigen thema op maat te laten maken.

JKC heeft op een hele nette manier onze web site verbeterd, werkt professioneel en prettig in communicatie. Snel, efficiënt, kennis van zaken, komt afspraken na, prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. [newline]Echt super geholpen door Justin zeker een aanrader heeft verstand van zaken. Zoek je iemand voor je website dan moet je zeker bij JKC Media zijn. Zodra wij een webshop opleveren melden wij deze aan bij Google, ook koppelen wij Google Analytics zodat u toegang krijgt tot deze data. Kosteloze verzending die je bijvoorbeeld kunt toepassen bij een bestelling van 50 euro of meer.

Om een WordPress webshop te maken, kun je veel verschillende plugins gebruiken. De populairste plugin is waarschijnlijk WooCommerce van WooThemes. Wij vinden dat iedereen zelf een website moet kunnen bouwen. Daarom bieden wij betaalbare WordPress eBooks aan inclusief 6 maanden lang gratis updates en de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze experts.

Doordat je bezoekers zelf kunnen kiezen met welke betaalmethode ze afrekenen verhoogd dit de kans op verkopen van je product of dienst. Ik denk dat je je niet genoeg hebt verdiept in Opencart als je dat een draak van een pakket vindt. Grote communnity, code netjes volgens MVC opgebouwd, veel extensies, geen zware hosting nodig, prima multi-shop mogelijkheden . De klant kan wel kwaliteit, service en een goede prijs willen. De webshopbeheerder wil een webshop die goed presteert, geen beperkingen heeft, een goede backend heeft en alles op het gebied van search engine optimization voor elkaar heeft. Alternatief voor een simpele webshop is een partij als mijnwebwinkel. Heel eenvoudig op te zetten echter ik vind de professionaliteit qua uitstraling ver te zoeken.

Ik bouw webshops met WordPress en de WooCommerce webshop plugin. Je kunt ervoor kiezen om met je webshop te adverteren in magazines of kranten. Je kunt er ook voor kiezen om dit te combineren met on-line WordPress website advertising.

De meeste webshops hanteren een gratis verzending bij bestellingen vanaf een bepaald bedrag. Om aan een volgend blok te werken, wat onder de ‘products’ komt, moet je weer eerst een ‘row’ toevoegen . Zo voorkom je dat alles netjes naast en onder elkaar staat.

Professionele hosting en ondersteuning van een aantal websites van ons, Rob staat altijd direct klaar bij vragen en komt altijd met praktische oplossingen. Online advertising wordt ook wel web optimization genoemd, wat staat voor Search Engine Optimization. De plug-ins van Yoast of Rankmath kunnen u wel wat op weg helpen qua web optimization, maar u zal toch nog wat extra hulp nodig hebben.

Dit vind je misschien ook leuk...