• Niet gecategoriseerd

Bnr Nieuwsradio

Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning. Terwijl de ene lidstaat kerncentrales wil afbreken, gaat de ander onderzoeken of er niet meer bij kunnen komen.

Ook kijken we terug op de hypotheekrente ontwikkeling in het afgelopen jaar, de laatste tien jaar en tot slot sinds 1965. BeursGorilla is dé website voor particuliere beleggers. Naast nieuws en achtergronden over de financiële wereld biedt BeursGorilla alle informatie die voor beleggers belangrijk is. U vindt hier alle koersen van Nederlandse nieuws IT en de belangrijkste internationale indices. Maar ook voor nieuws over beursgenoteerde ondernemingen, koopadviezen, een uitgebreide agenda met items als dividenduitkeringen is BeursGorilla dé aangewezen site. Een ING-klant die vorig jaar €2000 kwijtraakte aan een oplichter op Marktplaats, vindt dat niet alleen zij beter had moeten opletten.

Hoe Het Echt Zit Met De Nieuwe Bitcoin Etf

Problemen in de chipsector of niet, de S&P 500 klom terug richting een recordkoers van 4.808 punten en eindigde de dag uiteindelijk op – 0,30%. Aandeel Penn National Gaming klom het sterkst met + 4,55% op de borden. Biogen kreeg een opdoffer van 7% en was daarmee het minst presterende aandeel uit de brede S&P 500. De aandelenbeurzen algemeen economisch nieuws hebben een prachtig jaar achter de rug. De S&P 500 verloor afgelopen vrijdag 0,26%, maar wist het jaar af te sluiten met een winst van 26,9%. De breed samengestelde index eindigde daarmee voor het 3e jaar op rij hoger. Ook de Nasdaq (+21,39%) en de Dow Jones index (+18,73%) wisten in 2021 prima resultaten te boeken.

Het gaat veel te traag en Tennet is onduidelijk over opleverdata. Dat de Franse president een weinig presidentiële toon aanslaat, heeft politieke redenen. Macron kan namelijk elk moment bekendmaken dat hij zich kandidaat stelt voor de aankomende verkiezingen. In Kazachstan zijn kabinet nieuws aanhoudende onlusten nadat vorige week protesten uitbraken vanwege hoge brandstofprijzen. De president heeft de hulp ingeschakeld van zijn buurlanden. Nederlandse claimstichting eist namens 130 beleggers voor de rechter €300 mln schadevergoeding van Franse vliegtuigbouwer.

Er kunnen zich gedurende een jaar allerlei verrassende ontwikkelingen voordoen, die grote invloed hebben op een economie en op de renteontwikkeling. Denk maar aan het faillissement van Lehman Brothers in 2008, wat leidde tot de kredietcrisis, of heel recent de corona-pandemie die een mega impact had op de economie. Steeds vaker wordt de overwaarde benut om een financieel nieuws lagere rente-opslag te krijgen, een verbouwing te realiseren of als consumptief doel. Bijvoorbeeld om een grote consumptieve uitgave te doen of het pensioen aan te vullen. De gemiddelde overwaarde is voor alle leeftijdscategorieën fors gestegen in de jaren 2017 tot en met 2020. De cijfers zijn gebaseerd op cijfers van het CBS en zijn nog niet bekend over 2021.

  • Naast werkgevers zouden bijvoorbeeld ook gedragswetenschappers en beleidsmedewerkers een grotere rol moeten spelen in het financieel gezonder maken van Nederland.
  • De hogere inkomens krijgen dit jaar nog wel te maken met een verlaging van de maximale hypotheekrenteaftrek van 43% naar 40% en volgend jaar van 40% naar ongeveer 37%.

Dit vind je misschien ook leuk...