• Niet gecategoriseerd

Beheer Woocommerce Producten

Dit laatste is mede belangrijk voor een realistisch voorraadbeheer (zet hiervoor een vinkje bij ‘Voorraad beheren?’). Ook kun je hier andere handige informatie kwijt, zoals afmetingen en verzendklasse. Onder het knopje ‘Variatie toevoegen’ kun je veel in bulk instellen. Denk daarbij aan een standaardprijs en voorraadbeheer. Hopelijk heeft dit artikel je verder geholpen om wat meer structuur binnen je WooCommerce-webshop aan te brengen.

Woocommerce 2 X

  • Beoordelingen instellen of uitschakelen
  • Categorie en tags op productpagina verwijderen
  • Voorraadbeheer in WooCommerce
  • Aantal afbeeldingen per rij wijzigen in de Productgalerij

Hierdoor worden jouw producten voor je (potentiële) klant nog beter vindbaar. Heb je een groeiende wens voor een webshop, maar weet je niet waar je moet beginnen? Breng eerst je idee in kaart. P.S. Blijf op de hoogte en volg ons by way wordpress website of Facebook, Twitter, Instagram, e-mail en RSS.

Voeg de permalink toe aan je favorieten. Marieke staat, samen met haar collega’s op Support, voor je klaar om alle technische vragen te beantwoorden. Zij zorgt er tevens voor dat onze premium diensten, zoals websites woocommerce verhuizen en Sitedokters, tot in de puntjes worden verzorgd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang unieke aanbiedingen.

Woocommerce En WordPress

Heb je vragen, suggestions of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig?

one hundred.000+ tevreden klanten gingen je voor en beoordelen ons met 5 van 5 sterren. Nu het eerste jaar slechts € 4,99 /mnd. WordPress hosting > Antagonist is een geweldig bedrijf! Onze webwinkel wordt al een paar jaar bij Antagonist gehost, supersnel en downtime is minimaal. Onafhankelijke beoordelingen

Dit vind je misschien ook leuk...